Διαγραφή λογαριασμού
Ο λογαριασμός, οι αναζητήσεις, τα Μου αρέσουν, το ιστορικό προτάσεων και οι ρυθμίσεις σου θα διαγραφούν. Αυτή η ενέργεια δεν αναιρείται.
Στην εφαρμογή
- Σύνδεση
- Προφίλ
- Λογαριασμός
- Διαγραφή λογαριασμού
- Γράψε ΔΙΑΓΡΑΦΗ για επιβεβαίωση.
- Οριστική διαγραφή
Στείλε μας email από τη διεύθυνση email του λογαριασμού σου και πες μας αν συνδέεσαι με Apple ή Google. Θα ελέγξουμε ότι ο λογαριασμός είναι δικός σου. Μη στείλεις ποτέ τον κωδικό πρόσβασης ή τον κωδικό σύνδεσης.
Λογαριασμός
Διαγράφονται επίσης τα στοιχεία στα «Δεν είναι για μένα» και τα σχόλια. Η διαγραφή στην εφαρμογή συνήθως ξεκινά αμέσως. Τα αιτήματα μέσω email συνήθως ολοκληρώνονται μέσα σε 30 ημέρες από την επιβεβαίωση ότι ο λογαριασμός είναι δικός σου. Θα σε ενημερώσουμε όταν ολοκληρωθεί η διαγραφή.
Αρχεία ασφαλείας, νομικά ή υποστήριξης μπορεί να διατηρούνται όσο χρειάζονται ή απαιτούνται από τον νόμο.
Διαχείριση συνδρομής
Η διαγραφή του λογαριασμού NextPick δεν ακυρώνει τη συνδρομή στο κατάστημα. Ακύρωσέ τη πρώτα αν δεν θέλεις νέες χρεώσεις. Θα χαθούν και οι έξτρα επιλογές που δεν χρησιμοποίησες.