حذف حساب
حساب، جستوجوها، پسندیدهها، سابقه پیشنهادها و ترجیحاتتان حذف میشوند. این کار برگشتپذیر نیست.
در برنامه
- ورود
- پروفایل
- حساب
- حذف حساب
- برای تأیید «حذف» را بنویسید
- حذف همیشگی
از نشانی ایمیل حسابتان به ما پیام دهید و بگویید با Apple وارد میشوید یا Google. مالکیت حساب را بررسی میکنیم؛ هرگز گذرواژه یا کد ورودتان را نفرستید.
حساب
موارد موجود در «سلیقه من نیست» و بازخوردها نیز حذف میشوند. حذف در برنامه معمولاً بلافاصله شروع میشود. درخواستهای ایمیلی معمولاً ظرف ۳۰ روز پس از تأیید مالکیت حساب انجام میشوند. تکمیل آن را اطلاع میدهیم.
سوابق امنیتی، حقوقی یا پشتیبانی ممکن است تا زمانی که لازم باشند یا قانون الزام کند نگهداری شوند.
مدیریت اشتراک
حذف حساب NextPick، اشتراک فروشگاه را لغو نمیکند. برای جلوگیری از هزینههای بعدی، ابتدا آن را لغو کنید. انتخابهای اضافه مصرفنشده هم حذف میشوند.