ଖାତା ବିଲୋପ କରନ୍ତୁ
ଆପଣଙ୍କ ଖାତା, ସନ୍ଧାନ, ପସନ୍ଦରେ ରଖିଥିବା ପରାମର୍ଶ, ସୁପାରିଶ ଇତିହାସ ଓ ସେଟିଂସ ବିଲୋପ ହେବ। ଏହାକୁ ଫେରାଇ ଆଣିହେବ ନାହିଁ।
ଆପ୍ରେ
- ସାଇନ୍ ଇନ୍ କରନ୍ତୁ
- ପ୍ରୋଫାଇଲ୍
- ଖାତା
- ଖାତା ବିଲୋପ କରନ୍ତୁ
- ନିଶ୍ଚିତ କରିବାକୁ DELETE ଟାଇପ୍ କରନ୍ତୁ
- ସ୍ଥାୟୀଭାବେ ବିଲୋପ କରନ୍ତୁ
ଆପଣଙ୍କ ଆକାଉଣ୍ଟର ଇମେଲ୍ ଠିକଣାରୁ ଲେଖନ୍ତୁ ଏବଂ Apple କିମ୍ବା Google ଦ୍ୱାରା ସାଇନ୍ ଇନ୍ କରନ୍ତି କି ଜଣାନ୍ତୁ। ଖାତାଟି ଆପଣଙ୍କର ବୋଲି ଆମେ ନିଶ୍ଚିତ କରୁ; ପାସୱାର୍ଡ କିମ୍ବା ସାଇନ୍-ଇନ୍ କୋଡ୍ କେବେ ପଠାନ୍ତୁ ନାହିଁ।
ଖାତା
‘ପସନ୍ଦ ନୁହେଁ’ ତାଲିକାର ପରାମର୍ଶ ଓ ମତାମତ ମଧ୍ୟ ହଟାଯାଏ। ଆପ୍ରେ ହଟାଇବା ସାଧାରଣତଃ ତୁରନ୍ତ ଆରମ୍ଭ ହୁଏ। ଆକାଉଣ୍ଟଟି ଆପଣଙ୍କର ବୋଲି ନିଶ୍ଚିତ ହେବା ପରେ, ଇମେଲ୍ ଅନୁରୋଧ ସାଧାରଣତଃ 30 ଦିନ ମଧ୍ୟରେ ସମ୍ପୂର୍ଣ୍ଣ ହୁଏ। ଶେଷ ହେଲେ ଆମେ ଜଣାଉ।
ସୁରକ୍ଷା, ଆଇନଗତ କିମ୍ବା ସହାୟତା ରେକର୍ଡ ଆବଶ୍ୟକ ଥିବା ଯାଏ କିମ୍ବା ଆଇନ ଅନୁଯାୟୀ ରଖାଯାଇପାରେ।
ସଦସ୍ୟତା ପରିଚାଳନା କରନ୍ତୁ
NextPick ଖାତା ବିଲୋପ କଲେ ଷ୍ଟୋର୍ର ସଦସ୍ୟତା ବାତିଲ ହୁଏ ନାହିଁ। ଆଗକୁ ଦେୟ ନଲାଗିବା ପାଇଁ ପ୍ରଥମେ ସଦସ୍ୟତା ବାତିଲ କରନ୍ତୁ। ବାକି ଅତିରିକ୍ତ ପିକ୍ ମଧ୍ୟ ବିଲୋପ ହେବ।