În aplicație

  1. Autentifică-te
  2. Profil
  3. Cont
  4. Șterge contul
  5. Scrie ȘTERGE pentru confirmare
  6. Șterge definitiv

Scrie-ne de la adresa de e-mail a contului și precizează dacă te conectezi cu Apple sau Google. Verificăm că îți aparține contul. Nu trimite niciodată parola sau codul de conectare.

Scrie-ne

Cont

Ștergem și elementele din „Nu e pentru mine” și feedbackul. În aplicație, ștergerea începe de obicei imediat. Pentru cererile prin e-mail, o finalizăm de obicei în cel mult 30 de zile după ce confirmăm că îți aparține contul. Te anunțăm când am terminat.

Înregistrările de securitate, juridice sau de asistență pot fi păstrate cât timp sunt necesare sau cerute de lege.

Gestionează abonamentul

Ștergerea contului NextPick nu anulează abonamentul din magazin. Dacă nu mai vrei alte plăți, anulează-l mai întâi. Alegerile suplimentare nefolosite vor fi și ele șterse.