Poista tili
Tilisi, hakusi, tykkäyksesi, suositushistoriasi ja asetuksesi poistetaan. Tätä ei voi perua.
Sovelluksessa
- Kirjaudu sisään
- Profiili
- Tili
- Poista tili
- Vahvista kirjoittamalla POISTA.
- Poista pysyvästi
Lähetä sähköpostia tilisi sähköpostiosoitteesta ja kerro, kirjaudutko Applella vai Googlella. Tarkistamme, että tili kuuluu sinulle. Älä koskaan lähetä salasanaa tai kirjautumiskoodia.
Tili
Myös Ei minun juttuni -listan kohteet ja palaute poistetaan. Poistaminen sovelluksessa alkaa yleensä heti. Sähköpostipyynnöt käsitellään yleensä 30 päivän kuluessa siitä, kun olemme vahvistaneet tilin kuuluvan sinulle. Ilmoitamme, kun tilisi on poistettu.
Turvallisuuteen, lakiin tai tukeen liittyviä tietoja voidaan säilyttää niin kauan kuin niitä tarvitaan tai laki edellyttää.
Hallitse tilausta
NextPick-tilin poistaminen ei peru kaupan tilausta. Peru tilaus ensin, jos et halua uusia maksuja. Myös käyttämättömät lisävalinnat poistetaan.