באפליקציה

  1. כניסה
  2. פרופיל
  3. חשבון
  4. מחיקת החשבון
  5. יש להקליד מחיקה כדי לאשר
  6. מחיקה לצמיתות

אפשר לשלוח הודעה מכתובת האימייל של החשבון ולציין אם הכניסה היא באמצעות Apple או Google. נבדוק שהחשבון שלך. אין לשלוח סיסמה או קוד כניסה.

שליחת אימייל

חשבון

גם פריטים מ״לא בשבילי״ ומשוב יימחקו. המחיקה באפליקציה מתחילה בדרך כלל מיד. בקשות באימייל מטופלות בדרך כלל בתוך 30 יום מהרגע שאישרנו שהחשבון שלך. נשלח אישור בסיום.

רישומי אבטחה, משפט או תמיכה עשויים להישמר כל עוד הם נחוצים או נדרשים בחוק.

ניהול המינוי

מחיקת החשבון לא מבטלת מינוי בחנות. כדי למנוע חיובים עתידיים, צריך לבטל אותו קודם. גם בחירות נוספות שלא נוצלו יימחקו.